Verkkolaskuosoitteisto: Osoitehaku

Verkkolaskuosoitteistosta voit tarkistaa asiakkaasi / toimittajasi verkkolaskutustiedot

YTJ-Yrityshakupalvelu

YTJ palvelusta pääset tarkistamaan mm. onko yritys ennakkoperintä-, työnantaja- tai arvonlisäverollisten rekisterissä. Mikäli palvelun tarjoaja ei ole ennakkoperintärekisteristä, muistathan tarkistaa tuleeko laskusta periä ennakkovero.

VAT-numeroiden tarkistus

EU ostoja- ja myyntejä tehdessä tule laskulla olla maininta osapuolten VAT-numerosta. Pystyt tarkistamaan VAT-numeron oikeellisuuden ja voimassaolon ALV-tietojen vaihtojärjestelmästä. Palvelu on välillä ruuhkainen, joten yritä myöhemmin uudelleen mikäli haku ei onnistu.

Verottajan laskurit

Verottajan sivuilla on hyviä laskureita mm. viivekorot, lahjavero, autoetu ja veroprosenttilaskuri. Veroprosenttilaskuria voi käyttää myös henkilöyhtiön verojen laskentaan kun huomioi mahdollisen pääoma- ja ansiotulojen jakautumisen laskelmassa.

Omavero

OmaVerossa annetaan mm tuloveroilmoitukset, haetaan ennakkoveroa tai lisäennakkoa, ilmoitetaan oma-aloitteisista veroista (esim ALV, työnantajamaksut), tehdään maksujärjestelypyyntö (oma-aloitteiset verot, tuloverot, lahja- ja perintöverot), tilataan verovelkatodistus, annetaan lahjaveroilmoitus sekä ilmoitetaan tilinumero. Marraskuusta 2018 alkaen OmaVeroon kirjaudutaan suomi.fi -tunnuksilla tai jos niitä ei ole voitu ottaa vielä käyttöön, Katso -valtuuksilla.

Tulorekisteri

Vuonna 2019 käyttöönotettu tulorekisteriin ilmoitetaan kaikki maksetut palkat, palkkiot ja 2021 alkaen myös eläkkeet ja etuudet. Maksajat useimmiten ilmoittaa tiedot tulorekiteriin ohjelmien rajapintoja käyttäen, mutta joskus tilanne vaatii asian hoitamista suoraan Tulorekisterissäkin. Tulonsaajat taas pystyvät näkemään palvelusta kaikki hänelle maksetut palkat (ja tulevaisuudessa myös eläkkeet ja etuudet) jotka siirtyvät automaattisesti mm verottajalle, eläkeyhtiöihin ja KELAan.

Netvisor - taloushallinnon ohjelmisto

Visma Netvisor on sähköinen taloushallinon ohjelmisto, joka pitää sisällään liki kaikki mitä tarvitset taloushallinnoltasi. Ohjelmaan pystyy rajapintojen kautta lisäämään mm laajemman varastohallinnan tai työajanseurannan.

Procountor - sähköinen taloushallinto

Procountor tarjoaa pilvipalveluna taloushallinnon palveluita. Ohjelmaa käyttääksesi tarvitset vain tietokoneen ja internetyhteyden. Saat käyttöösi tämän ohjelman myös meidän kauttamme!